Μια πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων.

Πραγματικά τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα για ανθρώπους που χωρίς κανένα όφελος προσφέρουν έργο στον τόπο καταγωγής τους. Τι συναισθήματα, τι βάθος ψυχής έχουν αυτοί οι άνθρωποι, που μόλις λίγους μήνες μετά την ίδρυση του συλλόγου τους έχουν καταφέρει τόσα πολλά.

 

Ο λόγος για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πετσάκων και τους αφανείς ήρωες Ιωάννη Λυρίτη,Mαίρη Βασιλείου, Αθηνά Λυρίτη, Ελένη Τσώνη Βίκυ Γεωργοπούλου και τα αναπληρωματικά μέλη Γεωργόπουλο Κων/νο και Παναγιώτα Λυρίτη. Μέσα σε τόσο μικρό διάστημα τους έμαθε όλη την Ελλάδα και μαζί με αυτούς τα προβλήματα ενός μικρού χωριού. Χαρακτηριστικά από το προσωπικό τους βαλάντιο μίσθωσαν ιδιώτη για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά από το Μπόσι Καλαβρύτων στο χωριό των Πετσάκων, ενώ κατάφεραν και πήραν την δέσμευση από το υπουργείο, πως κάθε τρίμηνο θα μπαίνει στο λογαριασμό του Συλλόγου το αντίστοιχο ποσό. Ήδη γίνονται ενέργειες για την αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τους αρμόδιους φορείς και σήμερα έχουμε άλλη μία συγκινητική πρωτοβουλία από μεριάς του Συλλόγου.

Το Aigealeiapress μίλησε με την αντιπρόεδρο Βίκυ Γεωργοπούλου που όπως είπε ο σύλλογος ανέλαβε την πρωτοβουλία να μαζέψει τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για τα παιδάκια του χωριού Μπόσι. Όλα αυτά θα συγκεντρωθούν στις 27 Οκτωβρίου στα (Λόγια της Πλώρης ), από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Της Ιωάννας Δημουλά