16.8 C
Aigio
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΚοινωνίαΠροσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό σύλλογο Πετσάκων Καλαβρύτων

Προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό σύλλογο Πετσάκων Καλαβρύτων

Γέμισαν την Παρασκευή το βράδυ, τα Λόγια της Πλώρης, ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα,. Αποδεικνύοντας περίτρανα, πως οι απλοί πολίτες ευαισθητοποιούνται στο κάλεσμα των συμπολιτών τους για βοήθεια όποια και αν είναι αυτή.

Μόλις μερικούς μήνες μετράει, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετσάκων και σε τόσο μικρό διάστημα έχει αφήσει το σημάδι του. Μόλις προχθές και μέσα σε ουσιαστικά δύο εβδομάδες κατάφερε και μάζεψε, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για τα παιδιά στο Μπόσι Καλαβρύτων. Το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τα μετέφεραν στο χωριό, όπου δέχτηκαν τις ευχαριστίες των λιγοστών κατοίκων.

[the_ad id=”46371″]

Μιλώντας το Aigialeiapress με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιωάννη Λυρίτη, τόνισε πως σκοπός του Συλλόγου είναι:
Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να τα μεταλαμπαδεύσουν στις νεότερες γενιές.

Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular