Eίναι εκείνες οι νύχτες που το κορίτσι θέλει κάτι παραπάνω στο κρεβάτι σας. Πιο πριμιτιβική συμπεριφορά, πιο σεξ των σπηλαίων. Και πολύ καλά κάνει εδώ που τα λέμε γιατί η ευχαρίστηση είναι τελείως διαφορετική. Αλλά για να μπορέσεις να το απολαύσετε σωστά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις κατάλληλες στάσεις.

Παρουσιάζουμε 5 από αυτές για όλες εκείνες τις νύχτες που θέλετε να αναστενάξουν τα παπλώματα.

1. Η καθιστή χειράμαξα

Η εναλλακτική στάση για όσους έχουν βαρεθεί το doggy – και παράλληλα φοβούνται για την μέση τους. Από τις πιο απολαυστικές στάσεις που μπορείς να κάνεις μαζί της και προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση και ακόμα πιο μεγάλη ευχαρίστηση στην ίδια. Εκτός αυτού, αφού έχεις τα πισινά της στα χέρια σου, σου δίνεται η ευκαιρία να της κάνεις με τα χέρια ό,τι βρόμικο και αν έχεις βάλει στο νου σου. Εσύ κάθεσαι στο κρεβάτι κρατώντας τη από τους γοφούς και εκείνη ακουμπά με τα χέρια στο πάτωμα. Και καλή διασκέδαση.

2. Το ανάποδο καρεκλάτο

Εσύ κάθεσαι στον καναπέ, την καρέκλα ή την γωνία του κρεβατιού και εκείνη κάθεται πάνω σου με γυρισμένη την πλάτη. Εκτός του ότι είστε σε πιο κοντινή επαφή και μπορείς να τυλίξεις τα χέρια σου τριγύρω της, σου δίνεται και η δυνατότητα να παίξεις με το στήθος της φτάνοντάς τη ακόμη πιο γρήγορα σε οργασμό. Από τα αγαπημένα που προτιμούν τα ζευγάρια.

 

[the_ad id=”46371″]

3. Το doggy

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν κάθε φορά που το κάνεις μαζί της νομίζεις πως το ευχαριστιέσαι μόνο εσύ, μάθε πως είναι από τις στάσεις που προσφέρουν στις γυναίκες την μεγαλύτερη διείσδυση. Εκτός από την στάση αυτή καθαυτή, παίζουν ρόλο και όλα τα υπόλοιπα που κάνουν το σεξ ακόμη πιο απολαυστικό. Από τα χτυπήματα στους γλουτούς μέχρι το τράβηγμα των μαλλιών. Όσο πιο συχνά, τόσο το καλύτερο για εκείνη.

4. Το ιππαστί

Το περίφημο «από πάνω». Εσύ ξαπλώνεις, αυτή κάθεται πάνω σου για να ελέγξει τον ρυθμό και την όλη κατάσταση. Οι γυναίκες λατρεύουν την στάση γιατί τους δίνει το επάνω χέρι και την δυνατότητα να κινηθούν όπως ακριβώς θέλουν. Σταθερή αξία.

5. Το ανάποδο της αμαζόνας

Ίδια κατάσταση με την από πάνω, με την διαφορά ότι σου έχει γυρισμένη την πλάτη. Λίγο πολύ, η συγκεκριμένη στάση όχι μόνο της δίνει τον έλεγχο, αλλά δίνει και σε σένα την δυνατότητα να παίξεις με τα μαλλιά της αλλά και τον πισινό της. Επίσης το γεγονός ότι βρίσκεται ανάποδα, εντείνει την επαφή ανάμεσα στη βάση του πέους σου και το πελβικό της οστό, κάνοντας τον οργασμό ακόμα πιο απολαυστικό.

 

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
http://91.121.113.129:8028/live

radioaigialeia.com