Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Παναιγιάλειος σήμερα κέρδισε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Α.Ο. Ζευγολατιού με σκορ 4-0, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, το υπ’ αριθ. 10 για την ομάδα μας, που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των φετινών υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η αλήθεια είναι πως η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής, ωστόσο οι παίκτες μας επέδειξαν σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να εφαρμόσουν τα όσα «διδάσκονται» στις προπονήσεις από τον τεχνικό μας, Νίκο Κουρμπανά, που χρησιμοποίησε σήμερα 24 «μελανόλευκους» (δεν αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Τσουρής, Σμίλτος).
Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Σταματής (12΄), Κόκκορης (47΄ και 88΄) και Γεωργακόπουλος (55΄), ενώ δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αρχικά σε κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο 8΄ και ακολούθως σε σουτ του Κοντοχρήστου στο 90΄.
Ο σημερινός φιλικός αγώνας ήταν το τελευταίο τεστ πριν από το παιχνίδι κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη στο Αίγιο, όπου ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης (ώρα έναρξης 8.30μ.μ.).

[the_ad id=”46371″]

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Σταματής, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Γκούφας
(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Τσάπαλος, Ρέλλας, Βλάχος, Βατουσιάδης, Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Ντέμο, Μπρους, Γκούμας, Κριστέτο, Κάναλς, Γεωργακόπουλος, Κόκκορης)

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
http://91.121.113.129:8028/live

radioaigialeia.com