Από 1.000 ευρώ θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τον Οκτώβριο, οι 1.000 πρώτοι τυχεροί που πραγματοποίησαν τον Σεπτέμβριο ηλεκτρονικές αγορές.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», το υπουργείο Οικονομικών είχε προϋπολογίσει για το 2017 να διαθέσει από 1.000 ευρώ σε 12.000 τυχερούς, οπότε αναμένεται να προχωρήσει σε ξεχωριστή κλήρωση τα Χριστούγεννα, όπου 8.000 τυχεροί θα κερδίσουν το ποσό των 1.000 ευρώ έκαστος για αγορές που έκαναν με πλαστικό χρήμα από την 1η Ιανουαρίου έως και τα τέλη Αυγούστου.

[the_ad id=”46704″]

Ως γνωστό, το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών στόχο έχει να δώσει κίνητρο στους πολίτες να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα για τις συναλλαγές τους, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα, μέσω της έκδοσης αποδείξεων και της είσπραξης ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος.

Η λοταρία προβλέπει ότι όσα περισσότερα δαπανά κάποιος μέσω της κάρτας του, τόσο περισσότερα κουπόνια κλήρωσης θα του αντιστοιχούν στον ΑΦΜ, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσει. Το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να χρησιμοποιεί την κάρτα του ή να κάνει τις πληρωμές του μέσω e-banking.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση καρτών, καθώς όποιος εμφανίσει δαπάνες δυσανάλογες με αυτά που δηλώνει στη φορολογική του δήλωση, θα πέφτει στο «δόκανο» της εφορίας.

Newmoney.gr

[the_ad id=”46715″]