Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 τελέστηκε ο Αγιασμός στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου από τον Αρχιμανδρίτη π. Ανδρόνικο Τσαχρίδη και τους πατέρες Δαμιανό Σταυρίδη και Δημήτριο Κουτρουλή.

Παρόντες ήσαν οι γονείς των εκπαιδευομένων και εθελοντές του Κέντρου καθώς και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο Προϊστάμενος Πολεοδομικού Γραφείου Αιγίου κ. Λεωνίδας Καράμπελας, ο δικηγόρος κ. Άκης Κατσίνης, ο κ. Κλάγκος Κων/νος και ο Πολιτικός μηχανικός κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

[the_ad id=”46371″]

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Θόδωρος Στεφανίδης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους φίλους του Κέντρου που δίνουν το παρόν και στηρίζουν το χώρο. Ευχαρίστησε επίσης όλα τα καταστήματα του Συλλόγου Εστίασης που πρόσφεραν φαγητό στις μέρες της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων.

Αναφέρθηκε στην κινητοποίηση και στις δράσεις του Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου που έγιναν μέσω Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου με σκοπό τη δημιουργία του νέου κτηρίου και ευχήθηκε μια νέα εκπαιδευτική περίοδο γεμάτη προσδοκίες και δημιουργίες.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]