Η ιστορία τής αυθεντικής «Μαύρης Θύελλας» είναι αναμφισβήτητη! Ο ένδοξος σύλλογος με σήμα τούς «παλαιστές» έχει σημειώσει μέσα στα 90 χρόνια παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» της Ελλάδας τεράστιες επιτυχίες, καταφέρνοντας να κάνει υπερήφανους τούς φιλάθλους του όχι μόνο στο Αίγιο αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!
Επειδή, λοιπόν, αυτή την ιστορία θέλουν να τη θυμούνται οι παλαιότεροι αλλά και πρέπει να την μαθαίνουν οι νεότεροι, οι «μελανόλευκοι» βετεράνοι πήραν μία ακόμα αξιόλογη πρωτοβουλία, έπειτα από την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή του ιστορικού φιλικού παιχνιδιού με την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Δημιούργησαν μία ιστορική συλλογή από επτά dvd, καταγράφοντας την 90χρονη ιστορία του Παναιγιαλείου, με φιλανθρωπικό (για άλλη μια φορά) σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώλησή της θα διατεθούν για το «Χαμόγελο του παιδιού»!

[the_ad id=”46323″]
Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» συνεχίζει να στηρίζει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των Παλαιμάχων, γι’ αυτό και διαθέτει προς πώληση τη συγκεκριμένη συλλογή. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία μας (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος, τηλ.: 26910-29470), κατά τις εργάσιμες ημέρες (9π.μ. – 2μ.μ.) προκειμένου να αποκτήσουν, μόλις με 10 ευρώ, την ιστορική αυτή συλλογή, η οποία, αν μη τι άλλο, έχει και τεράστια συναισθηματική αξία!

 


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com