Οι Επιμελητηριακές Εκλογές, πραγματοποιούνται το τριήμερο 9-10-11 Δεκεμβρίου 2017 και όλοι εμείς στην οικογένεια της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, πιστεύουμε πως αξίζει να σταθούμε στο πραγματικό, στο ουσιαστικό, στο αληθινό διακύβευμα των καιρών, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την κρίση που μαστίζει την οικονομία και την κοινωνία, έτσι ώστε την επόμενη μέρα, να σταθούμε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις νέες προκλήσεις.

Τα πάντα άλλαξαν και αλλάζουν ταχύτατα και έχει σημασία να μείνουμε συγκροτημένοι και να σκεφτούμε καθαρά, γιατί μαζί κατακτήσαμε αυτή την δυνατότητα.

Έχουμε κατοχυρώσει για τον τόπο μας πολλά και σημαντικά επιτεύγματα που οι περισσότεροι συνάδελφοι σε όλη την χώρα ακόμα προσπαθούν να προσεγγίσουν, τώρα που ο κάθε κλάδος μας και το κάθε μέλος μας, απαιτεί εξειδικευμένη και αποτελεσματική υποστήριξη.

[the_ad id=”46371″]

Η κρίση ανέδειξε με διαφορετικό τρόπο τα προβλήματα κάθε κλάδου. Άλλα για τους παρόχους υπηρεσιών και επαγγελματίες, άλλα για τους εμπόρους, άλλα για την βιοτεχνία και γενικότερα τη μεταποίηση. Για να κάνουμε κάτι για εμάς θα πρέπει πρώτα να το επιδιώξουμε, εμείς οι ίδιοι, με την Δύναμη του Ενεργού Μέλους, στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

Γι’ αυτό σας καλούμε όπως ρυθμίσετε την συνδρομή σας, προς το Επιμελητήριο Αχαϊας, ώστε να έχει νόημα η συμμετοχή σας και η ψήφος σας. Αγαπητέ Συνάδελφε, η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, θέλει την συμμετοχή σου, την συμπαράστασή σου, στην μεγάλη Συναδελφική αλυσίδα που θα προχωρήσει δυναμικά μπροστά, με το Κύρος και την Ισχύ της διαπραγμάτευσης από την ίδια την Φωνή σου. Για πληροφορίες απευθυνθείτε προσωπικά στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Αχαϊας στο Αίγιο, Ελίκης 24 και στα τηλέφωνα 26910 61965, 2610 277779, 6972557464.

Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής Π.Α.Ε.Κ.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]