Η σύγκληση της 1ης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, όπως είχε αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΕΑΔΕ κατά την 6η συνεδρίασή της, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνου Καρπέτα.
Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», καλεί τα Μέλη του Δικτύου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής, ισόγειο).

Θέματα Ημερησίας Διάταξης
1. Ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου ΣΕΑΔΕ
2. Παρουσίαση της 1ης δράσης: «Εξωστρέφεια – Διεθνοποίηση των ΜμΕ της ΠΔΕ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα
3. Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017 (EER 2017) εκ μέρους της CoR (European Committee of the Regions)
4. Επισκόπηση & Προγραμματισμός Δράσεων και Ενεργειών του Δικτύου ΣΕΑΔΕ
5. Παρουσίαση Προγράμματος για το Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (13-15 Δεκεμβρίου 2017)
6. Παρουσίαση της νέας Διαδικτυακής Πύλης: «Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017» & της αναβαθμισμένης Πληροφοριακής Πύλης: «Στήριξη Δράσεων Επιχειρηματικότητας»
7. Ενημέρωση σχετικά με το Φάκελο Υποψηφιότητας της Πάτρας για τη διεκδίκηση ανάληψης των «Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019»
8. Λοιπά θέματα

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής
του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα
και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

Κωνσταντίνος Καρπέτας
Αντιπεριφερειάρχης
Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com