16.3 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαράξεναΈρευνα: ύπνος και σεξ είναι τα μόνα μυστικά για την ευτυχία

Έρευνα: ύπνος και σεξ είναι τα μόνα μυστικά για την ευτυχία

Αλήθεια, ποιο θα έβαζες πρώτο; Το σεξ ή τον ύπνο; Κάποιοι δεν φαντάζονται την ζωή τους χωρίς το σεξ. Άλλοι βιώνουν τόσο κούραση καθημερινά, που το μόνο που θα ήθελαν είναι να ξαποστάσουν όσο θέλουν για να επαναφορτίσουν τελείως τις μπαταρίες τους.

Την ίδια στιγμή, ο κοσμάκης μπουχτισμένος από τις δυσκολίες της καθημερινότητας ψάχνει να βρει το ελιξίριο για την αιώνια ευτυχία. Και κάπου εδώ έρχονται τα δύο παραπάνω. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, το σεξ και ο ύπνος είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να σου προσφέρουν γαλήνη και να σε βάλουν στον δρόμο της απόλυτης και ολοκληρωτικής ευτυχίας.

[the_ad id=”46371″]

Στην έρευνα που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε 8.250 συμμετέχοντες, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι και αυτοί που αισθάνονται ότι έχουν κατακτήσει πράγματα στη ζωή τους, είναι εκείνοι που περνούν πολύ χρόνο στο κρεβάτι. Τόσο για ύπνο όσο και για σεξ. Για την ακρίβεια οι ερευνητές αναφέρουν πως το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων, το 63%, βρίσκει την ευτυχία με το να κάθεται στο κρεβάτι και να συνδυάζει τα παραπάνω – ύπνο και σεξ ή τούμπαλιν.

[the_ad id=”46274″]

Φαίνεται λοιπόν πως πράγματι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Και αν όντως βοηθούν στο κομμάτι του σεξ, ο υπνάκος από την άλλη θέλει καθαρό κεφάλι…

ratpack.g

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular