Και καλά θα κάνεις να τους ακούσεις.

Έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές σε κείμενα και ιατρικές έρευνες και ξέρουμε πως δεν είναι φούμαρα: μπορείς πράγματι να σπάσεις το πέος σου. Και δεν λέμε μόνο σε ατύχημα. Απ’ ότι φαίνεται μπορείς να το σπάσεις άνετα και σε στάση του σεξ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις αυτή τη στάση απρόσεχτα – και ναι οκ, να είσαι και λίγο γκαντέμης.

Για να μην πιαστείς στον ύπνο οι επιστήμονες βρήκαν τι πρέπει να αποφύγεις. Την περασμένη χρονιά είχαν ονομάσει το cowgirl ως την πιο επικίνδυνη στάση, αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο μεγάλος εχθρός είναι μία ακόμα πιο αγαπημένη: το doggy.

[the_ad id=”46274″]

Στην έρευνα αναφέρεται πως με αυτή τη στάση έχουν σημειωθεί τα πιο συχνά φαινόμενα σε τραυματισμούς για τα «απόκρυφά» μας. Κάτι που δεν το λες καθόλου καλό. «Στη συγκεκριμένη στάση ο άντρας δίνει μεγάλη ώθηση στην διείσδυση του, σε σημείο που μία λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία» αναφέρεται στην έρευνα και μιλάει για όλες εκείνες τις φορές που αντί να βρεις το «στόχο» χτύπησες παραδίπλα. Άουτς ε;

Καλά κάνουν και τα λένε οι επιστήμονες για να μας προφυλάξουν, αλλά ξεχνούν κάτι βασικό: ότι δεν παύει να είναι από τις αγαπημένες στάσεις και των δύο φύλων.

Λίγη προσοχή πάντως δεν βλάπτει

ratpack.gr

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
http://91.121.113.129:8028/live

radioaigialeia.com