Πάνω από τριάντα παιδιά, μόνο την πρώτη εβδομάδα, έχουν προσέλθει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αιγίου
Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Πόλης του Αιγίου.

Τα μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα ξεκινήσουν της ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τις 2.30μ.μ-9.00μ.μ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βασίλη Πετρόπουλο την περασμένη Κυριακή στην συνάντηση που διενεργήθηκε για την κατανομή των ορών, παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος.

Υποσχέθηκε μάλιστα πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κλείσει κάποιο ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αλεξόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης αυτής θα είναι η οικονομική ενίσχυση των καθηγητών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο  Πετρόπουλος (να δοθεί ένα κίνητρο για τους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν άοκνα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος και που πολλές φορές είναι και οι ίδιοι άνεργοι..)

Πρέπει να τονιστεί πως ακόμα υπάρχει έλλειψη καθηγητών Φυσικής και Βιολογίας.

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Της: Ιωάννας Δημουλά

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
http://91.121.113.129:8028/live

radioaigialeia.com

egiocity1_31vtm17gΚοινωνικάΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΠάνω από τριάντα παιδιά, μόνο την πρώτη εβδομάδα, έχουν προσέλθει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αιγίου Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Πόλης του Αιγίου. Τα μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα ξεκινήσουν της ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τις 2.30μ.μ-9.00μ.μ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βασίλη Πετρόπουλο την...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας