Συνελήφθη, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη του δράστη, είναι αποτέλεσμα αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, τα οποία προέκυψαν μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, για τη σύλληψη του δράστη, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία ο 35χρονος εντοπίστηκε επ΄αυτοφώρω σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, να μεταφέρει ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε τα εξής :

 Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.008) γραμμαρίων και
 Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με την ίδια ναρκωτική ουσία κάνναβης, συνολικού βάρους (418) γραμμαρίων.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο 35χρονος χρησιμοποιούσε ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών και δυο πλαστικά σακουλάκια, τα οποία προόριζε για τη συσκευασία τους.

Από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, προέκυψε ότι ο δράστης μετέβαινε με δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, στο εγκαταλελειμμένο ελαιοστάσιο ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποιούσε ως καβάτζα, για την απόκρυψη των ναρκωτικών.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, ο όποιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com