Στο Chambèsy της Ελβετίας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος από χθες κάνει χρήση τής κανονικής του αδείας και ως εκ τούτου θα απέχει των ποιμαντικών του καθηκόντων καθ’ όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.
Κατά την διαμονή του στην ελβετική πόλη ο σεπτός Ποιμενάρχης μας θα έχει επικοινωνία με τους εκκλησιαστικούς παράγοντες του Πατριαρχικού Κέντρου, ενώ την 7η Σεπτεμβρίου θα επανέλθει στο Αίγιο για τον εορτασμό του Παρεκκλησίου της Επισκοπής μας. Παράλληλα, όμως, θα συνεχίσει την αποχή από τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο και να ανανεώσει τις δυνάμεις του, ώστε να συνεχίσει τον ιερό αγώνα του για την δόξα του ονόματος του Κυρίου μας.
Καθώς τόσον η Ορθοδοξία μας όσο και η Ελλάδα μας ευρίσκονται υπό διωγμόν στη χώρα μας από τούς άθεους που μας κυβερνούν, χρειάζονται αγώνες, δάκρυα και πολλή προσευχή για να υπερασπισθούμε τα ιερά και τα όσια της Φυλής μας.
Στα αυτιά του αντηχούν ζωηρώς τα λόγια του Υπουργού της α-Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Γαβρόγλου ότι το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» είναι «ξεπερασμένα» τώρα πια! Δεν ξεχνά επίσης τα απρεπέστατα λόγια του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση ότι δήθεν «οι Έλληνες είμαστε οι Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας στο σύγχρονο κόσμο!». Βλέπετε, οι αγράμματοι και άξεστοι αυτοί άνθρωποι ποτέ δεν άκουσαν το διαχρονικό σύνθημα των ιερών παλαισμάτων των προγόνων μας, το γνωστόν «ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!».

Σημ.: Δεν γνωρίζουμε εάν αληθεύει η πληροφορία ότι ο κ. Βούτσης είναι υιός ιερέως. Για να επαληθεύσουμε την πληροφορία ανατρέξαμε στο βιογραφικό του, όπως αυτό καταχωρίζεται στο Internet. Δυστυχώς εκεί δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πατρική του οικογένεια! Είναι σαν να προήλθε από το… πουθενά! Δεν έχει πατέρα και μάνα; Τόση τιμή νοιώθει… για την οικογενειακή του προέλευση! Στο όνομά του δεν αναγράφει ούτε το πατρώνυμο, όπως συνήθως! Συνήθως γράφουμε: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
Ιδού πώς αρχίζει το βιογραφικό του: «Ο Νίκος Βούτσης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα με καταγωγή από την Τεγέα Αρκαδίας. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παπάζογλου και πατέρας του Γιώργου, της Αριάννας – Νίκης και του Πάνου…».
Για τον πατέρα του; Για τη μάνα του; Ούτε το όνομά τους δεν γράφει;


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com