Η κινητοποίηση για την ενίσχυση των κατοίκων στην Κοινότητα Βρίσα της Μυτιλήνης, οι οποίοι επλήγησαν προσφάτως από τον καταστροφικό σεισμό, απέφερε καρπούς, καθώς συγκεντρώθηκαν, μετά από κοινή πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας, δύο (2) παλέτες με ρουχισμό στην Κοινωνική Ιματιοθήκη της πόλεώς μας από τους κατοίκους της Επαρχίας Αιγιαλείας, οι οποίοι με προθυμία ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν εκ του υστερήματός των.
Δύο Ιερείς μας, ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Καρούζος και ο Αιδεσ. Πρεσβύτερος π. Μιχαήλ Σερβές, ανέλαβαν να μεταφέρουν τον ρουχισμό με το ιδιωτικό μικρό φορτηγό του δευτέρου στην Μυτιλήνη, στο λιμάνι της οποίας τους ανέμενε την Τετάρτη 9η Αυγούστου το πρωί ο Ιερεύς της Κοινότητας Βρίσας π. Ξενοφών Σάμιος, ο οποίος τους υποδέχθηκε και μαζί μετέβησαν στο χωριό Βρίσα, το οποίο απέχει 70 χλμ από το λιμάνι της Μυτιλήνης.
Όταν έφθασαν στο χωριό, εναπόθεσαν το φορτίο στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής.
Τόσο ο π. Ξενοφών, όσο και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ανθρωπιστικής αυτής αποστολής.
Οι δύο Ιερείς μας επισκέφθηκαν ακολούθως την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης και παρέδωσαν μία επιστολή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού καί Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Ντία Παναγοπούλου, τις συνεργάτιδές της και όλους τους Αιγιαλείς που αγκάλιασαν την πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, η οποία για μία ακόμα φορά υλοποιήθηκε με την συνεργασία και την αλληλεγγύη του Δήμου Αιγιαλείας.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com