Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά την τεράστια επιτυχία του χειμώνα με τα 24 sold out και τους περισότερους απο 15.000 θεατές στο μεγάλο αυτό ταξίδι στο PassPort Kεραμεικός αλλά και την τηλεοπτική παρουσία του στο The Voice of Greece, έρχεται στο Αίγιο τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, συνεχίζοντας το μεγάλο του καλοκαιρινό ταξίδι απο άκρη σε άκρη της χώρας.
Ο Κωστής έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες τόσο όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Το καλοκαίρι έρχεται λοιπον και μαζί με αυτό έρχεται και ο αγαπημένος μας Κωστής Μαραβέγιας να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει.
Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά κυρίως την μουσική του, έρχεται στο Αίγιο ώστε να μας φέρει όλους κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητά του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.
Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο Αίγιο θα ζήσουμε ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα
Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο.

Ώρα έναρξης 22.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμή προπώλησης 13 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Βιβλιοπωλείο “Σύγχρονη σκέψη”
Κατάστημα “Ρεζέρβα”
Aspro Mavro, Λόγγος
Discover Your Way, Πάτρα

Hλεκτρονική προπώληση
www.viva.gr

Τηλεφωνική προπώληση
11876

Πληροφορίες
6972807170

Διοργάνωση: Mojo Live


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com