Μπορεί η απογοήτευση… η μοναξιά και η εκδίκηση να αποτελούν κυρίαρχους παράγοντες που οδηγούν στην απιστία αλλά υπάρχουν και ορισμένα επαγγέλματα που κλίνουν από τη φύση τους στην παράνομη σχέση.
Το επάγγελμα ωστόσο, που βρίσκεται στην κορυφή της συζυγικής απιστίας είναι ίσως αυτό που περνά …απαρατήρητο.

Η βρετανική ιστοσελίδα, Illicit Encoyunters, ένα site γνωριμιών για τα έγγαμα ζευγάρια, διεξήγαγε μία έρευνα με ζητούμενο το πιο άπιστο γυναικείο επάγγελμα. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 10.00 άτομα και τα ευρήματά του είναι εντυπωσιακά.

Περίπου το 20 % των γυναικών δήλωσαν ότι οδηγήθηκαν στην απιστία επειδή αισθάνονται μοναξιά ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 27% περιέγραψαν τους εαυτούς τους ως «ανδροπρεπείς», υπονοώντας ότι έχουν ακατάπαυστη και ανικανοποίητη «ορμή».

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της έρευνας είναι το επάγγελμα με το μεγαλύτερο ποσοστό απιστίας. Με ποσοστό της τάξης του 20% την κορυφή κατέκτησε το επάγγελμα της… νοικοκυράς.

Όσο εντύπωση και αν προκαλεί υπάρχει μία αρκετά λογική εξήγηση. Αυτή είναι η μοναξιά.

Κατά βάση αυτό που δήλωσαν οι ερωτώμενες είναι ότι οδηγήθηκαν στην απιστία γιατί αισθανόταν μόνες και παραμελημένες από τους συζύγους τους.
Ο Κρίστιαν Γκραντ μάλιστα εκπρόσωπος του site, πρόσθεσε ότι οι νοικοκυρές λόγω παραμέλησης από τους πολυάσχολους συζύγους τους στην ουσία αναζητούν κάτι πιο συναρπαστικό στη ζωή τους, έξω από το σπίτι, που θα τους δώσει την σημασία που αναζητούν.

Η διαφορετική περίπτωση των ανδρών

Για τους άνδρες πάλι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σύμφωνα με την έρευνα. Πλούσιοι, ψηλοί, έξυπνοι και εγωκεντρικοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι μπορούν να έχουν τα πάντα στη ζωή τους. Μεταξύ αυτών και μίας ή περισσότερων φιλενάδων.

Στην περίπτωση των ανδρών μάλιστα σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα πάντα, το ζήτημα της απιστίας έγκειται στα χαρακτηριστικά του άνδρα, που τροφοδοτούν και ενισχύουν το εγώ τους, παρά σε συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com