Η στενότερη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, συζητήθηκε στη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο νέος Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκος Παπαθεοδώρου.
Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη τον κ. Παπαθεοδώρου για τη νέα του θέση και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και «καλή δύναμη», σημειώνοντας πως είναι πολύ σημαντικό που ο Συντονιστής γνωρίζει τα τεκταινόμενα της περιοχής και έχει μεγάλη εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, αφού μέχρι πρότινος ασκούσε τα καθήκοντα του Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
«Οι πόροι που έχουμε είναι ελάχιστοι, το προσωπικό μας συνεχώς μειώνεται λόγω των συνταξιοδοτήσεων και δεν αναπληρώνεται», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη για τον πολίτη Δημόσια Διοίκηση.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com