Μέχρι και τις 18 Αυγούστου θα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι υποψήφιοι δικηγόροι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με την πρόσκληση που εκδόθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Συγκεκριμένα αφορά για έξι θέσεις δικηγόρων, διάρκειας έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους έξι μήνες, με τη συμφωνία και των δύο μερών και απόφαση του αρμόδιου Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οι τέσσερις (4) εξ αυτών θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και οι άλλοι δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
«Δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εισαχθούν στην αγορά εργασίας και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας: «Το ευρύ φάσμα υποθέσεων που διαχειρίζεται η Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των γνώσεών τους».
Η δυνατότητα αυτή δίνεται λόγω του αναμορφωμένου Κώδικα Δικηγόρων, ο οποίος επιτρέπει στους υποψήφιους δικηγόρους να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης σε δημόσιες υπηρεσίες ή οργανισμούς.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάρκεια της άσκησης, το ωράριο, τη μηνιαία αποζημίωση, αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr) και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/8215-prosklisi-gia-tin-askisi-ypopsifion-dikigoron.html
Αιτήσεις και πληροφορίες για τη Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορείτε να βρείτε στη Διεύθυνση Διοίκησης Π.Δ.Ε/Τμήμα Γραμματείας (Πανεπιστημίου 254 – Β΄ Κτήριο, ΤΚ: 26443, Πάτρα). Αρμόδια υπάλληλος Αγγελοπούλου Γεωργία, τηλ. 2613- 613430
Αιτήσεις και πληροφορίες για το Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι ΤΚ: 30 200). Αρμόδια υπάλληλος Ευαγγελία Πατσιά, τηλ. 26313-61215.

Δύο νέες προσλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία
Εξάλλου, στην έγκριση πρόσληψης δύο δικηγόρων προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.
Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο με πρόσφατη απόφασή του ενέκρινε την πρόσληψη με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, ενός δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ενός στην Π.Ε. Ηλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com