Ημέρα αιματολογικών και καρδιολογικών εξετάσεων η Παρασκευή 21/7/17   για τους «μελανόλευκους», οι οποίοι μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Λίγο μετά τις 8π.μ. ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών μας, με συνοδό τον γενικό αρχηγό Χρήστο Σωτηρόπουλο, βρέθηκε στο διαγνωστικό εργαστήριο «IntraLab» Αιγίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους παίκτες μας να συνεργάζονται με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τού εν λόγω διαγνωστικού εργαστηρίου.

Ακολούθως, το ίδιο γκρουπ, στο οποίο προστέθηκαν άλλοι τέσσερις παίκτες μας, επισκέφθηκαν το διαγνωστικό εργαστήριο «Β΄ Ακτινοδιάγνωση Αιγίου», προκειμένου να υποβληθούν σε καρδιολογικές εξετάσεις.

Εκεί τους περίμενε ο Ειδικός Καρδιολόγος Ιωάννης Στυλιάδης, υπεύθυνος του καρδιολογικού τμήματος του διαγνωστικού εργαστηρίου, με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές μας συνεργάστηκαν εξίσου άψογα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις, το προσωπικό και τις επιστημονικές ομάδες των διαγνωστικών εργαστηρίων «IntraLab» και «Β΄ Ακτινοδιάγνωση» Αιγίου, που και φέτος είναι χορηγοί στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαστήρια, που με τις διακεκριμένες ιατρικές ομάδες και το εξειδικευμένο προσωπικό τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com