Μία μέρα κράτησε τελικά η 10η Γιορτή Λαδιού και Ελιάς στην παραλία Ελαιώνα. Η κακοκαιρία της Κυριακής δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να παρουσιάσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και τη συναυλία της Ζωής Παπαδοπούλου, όμως το απόγευμα του Σαββάτου οι συμμετέχοντες και το κοινό απόλαυσαν μικρογεύματα με ελαιομαγειρέματα, ενημερωτική ομιλία από τη διατροφολόγο Ιωάννα Ράπτη αλλά και παράσταση από τη θεατρική ομάδα της «Ελιάς».

Ειδικότερα, η ομάδα που αποτελείται από μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου παρουσίασε το Θεατρικό δρώμενο “Αιγιάλεια 2017- Καλλιστεία Λαδιού στον Ελαιώνα” σε κείμενο και σκηνοθεσία της εκπαιδευτικού κας Μαρίας Αργυροπούλου. Οι επισκέπτες, εξάλλου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφίας αλλά και να κάνουν αγορές από τους εκθέτες που συμμετείχαν φέτος στη Γιορτή, με προϊόντα ελιάς και ελαιολάδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα, της αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με τη συνεργασία του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα, του Αθλητικού Ομίλου Δόξα Ελαιώνα και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελαιώνα.

**Οι φωτογραφίες είναι του κ. Μάνθου Σπετσαρία.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com