Με στόχο τον ερχόμενο Μάιο να υποδεχθεί τους πρώτους κολυμβητές προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Κολυμβητήριο του Αιγίου.
Ο δήμαρχος Θ.Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Χρ. Σπηλιωτόπουλος και ο αντιδήμαρχος Β.Χριστόπουλος έκαναν «ξενάγηση» στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Αιγίου δίνοντας παράλληλα το χρονοδιάγραμμα που θέτει η δημοτική αρχή για την έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, ανακοινώνοντας στην ουσία και το «ρίσκο» που ανέλαβαν.

Βεβαίως το κόστος λειτουργίας αποτελεί μείζον ζήτημα με τη δημοτική αρχή να προγραμματίζει όπως ανέφερε ο δήμαρχος σε πρώτη φάση να αναζητηθεί το ενδεχόμενο λειτουργίας από το δήμο για τους μήνες Μάιος έως Οκτώβριος (ένα εξάμηνο δηλαδή) δεδομένου ότι το κόστος θέρμανσης είναι ιδιαίτερα υψηλό. Παράλληλα θα γίνει αναζήτηση πόρων από το επόμενο Leader για την τοποθέτηση αντλιών θερμότητας.

Θέσεις εργασίας, θέρμανση, χημικά συντήρησης κλπ. έξοδα αποτελούν ένα μεγάλο κόστος για τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου ωστόσο ο ακριβής τρόπος λειτουργίας του θα καθοριστεί σε επόμενη φάση.

Σύμφωνα με τον κ΄.Σπηλιωτόπουλο το κόστος λειτουργίας για το συγκεκριμένο εξάμηνο του έτους υπολογίζεται στις 60-70.000€.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com