Ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με θέμα τις «γαμήλιες πατινάδες» και τα έθιμα του γάμου, του πιο αρχέγονου μυστηρίου της παραδοσιακής κοινωνίας, πραγματοποιούν για τέταρτη χρονιά φέτος 6 χορευτικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τοπικούς φορείς. Το φετινό χορευτικό συναπάντημα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στην παραλία Αβύθου και την Παρασκευή 21 Ιουλίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, με ώρα έναρξης 9.15 μ.μ..

Στόχος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και των διοργανωτών είναι, κάθε χρόνο το συναπάντημα αυτό να φέρνει τους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες πιο κοντά στη λαϊκή μας παράδοση, μέσω των δημοτικών-παραδοσιακών χορών και τραγουδιών αλλά και των λαογραφικών δρώμενων, που αποτελούν ακριβή κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Συμμετέχουν: Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης “Η Ένωση”, Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, Χορευτικός Όμιλος Αβύθου “Οι Αχαιοί”, Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, Χορευτικός Όμιλος Καμαρών “Οι Αρχαίες Ρύπες”. Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., οικισμός Αβύθου, Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης, Δημοτική Κοινότητα Αιγίου. Είσοδος ελεύθερη.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com