«Οι μάσκες έπεσαν… Σύντομα θα αποκαλύψουμε όλο το παρασκήνιο!» αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Οι προθέσεις του υπουργού Ναυτιλίας για την συγχώνευση του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου με τον ΟΛΠΑ εντός του Σεπτέμβρη αποκαλύφθηκαν το πρωί της Παρασκευής. Αμέσως μετά τα γεγονότα από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση:

«Σχεδίαζαν «φιέστα» εις βάρος του λιμανιού του Αιγίου.

Το κλιμάκιο της ΝΔ έστειλε ηχηρό μήνυμα ενάντια στο σχέδιο κατάργησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου φέρνοντας σε αμηχανία τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και όσους «αβαντάριζαν» το σχέδιό του.

Ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης Ναυτιλίας και πρώην πρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης –Ιάσων Φωτήλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, η περιφερειάρχης του κόμματος Ακριβή Χάραρη και όλα τα κομματικά στελέχη με την καθοριστική συμμετοχή του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου στις συσκέψεις έστησαν «πόλεμο» πλέον με τη κυβέρνηση προκειμένου να μπλοκάρουν το σχέδιο κατάργησης του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας μέσα στο Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον προγραμματισμό Κουρουμπλή που αποκαλύφθηκε.

Μια γροθιά όλη η ΝΔ μη αφήνοντας κανένα περιθώριο εις βάρος του Αιγίου, με τον επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο να εκφράζει την ορθή αυτοδιοικητική άποψη για την πόλη, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βασίλη Σταθακάρο να εκπροσωπεί τον τοπικό κομματικό μηχανισμό.

Σύντομα θα αποκαλύψουμε όλο το παρασκήνιο! Οι παρεμβάσεις μας έφεραν ουσιώδη αποτέλεσμα! Οι μάσκες έπεσαν…»


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com