Με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδο τού τουρνουά «Αιγιάλεια Youth Cup 2017», το οποίο πραγματοποιείται στην περιοχή μας με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του Παναιγιαλείου.
Η τελευταία ημέρα κύλησε… μετ’ εμποδίων, καθώς η πρωινή ισχυρή βροχόπτωση στάθηκε αφορμή να μεταφερθούν κάποιες αναμετρήσεις το απόγευμα, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Υπό τον φόβο πιθανής βροχής και το βράδυ οι διοργανωτές έκριναν σκόπιμο η τελετή απονομής αναμνηστικών μεταλλίων (που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων) να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, το οποίο από τις 9μ.μ. και μετά «πλημμύρισε» από εκατοντάδες «μικρούς», οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς και δεκάδες γονείς απόλαυσαν μία ωραία εκδήλωση, περνώντας πολύ όμορφες στιγμές.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές των αποστολών έλαβαν το μετάλλιό τους, ενώ η αποψινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την (απαραίτητη) αναμνηστική φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live

http://50.22.217.113:10216/live

radioaigialeia.com