Με την ξεχωριστή μουσική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας» από τους σπουδαστές του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου, κάνει πρεμιέρα το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Το μιούζικαλ θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, με ελεύθερη είσοδο.

Στο μιούζικαλ που προετοίμασε για φέτος το Ωδείο και αποτελεί ένα ιδιαίτερο μουσικό γεγονός για την Αιγιάλεια, θα συμμετάσχουν πάνω από 50 σπουδάστριες και σπουδαστές μουσικής από 5 χρονών και πάνω. Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» στο Αίγιο και τα έσοδα δόθηκαν υπέρ του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου.

«Η Μελωδία της Ευτυχίας», είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ όλων των εποχών, που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Maria Augusta Trapp “The Trapp Family Singers” και που μεταφέρθηκε τόσο επί θεατρικής σκηνής στο Broadway, όσο και στον κινηματογράφο με τη θρυλική ταινία «The Sound of Music» (1965) σε σκηνοθεσία Robert Wise και μουσικές συνθέσεις των Richard Rodgers και Οscar Hammerstein.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕΣΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com