Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Αιγίου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους κα Μιμίκα Λαμπροπούλου , κα Γιάννα Κυριακοπούλου, κα Μάχη Τσερεντζούλια και κα Στεφανία Ταρατόρα επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό να γνωρίσουν το χώρο καθώς επίσης και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των εκπαιδευόμενων στα εργαστήρια.Είχαν ετοιμάσει διάφορους χορούς με τις κατάλληλες ενδυμασίες (ναυτάκια, μαζορέτες, φλαμένγκο και χανούμισσες).Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου χειροκροτούσαν ασταμάτητα, τραγουδούσαν και δεν ήθελαν να τελειώσει αυτό το υπέροχο θέαμα.
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι όπως οι εκπαιδευτικοί αυτών των νηπίων οι οποίοι προσπαθούν να μεταδώσουν την αγάπη τους για τα άτομα με αναπηρίες στους μικρούς μαθητές τους και να τους μάθουν να στηρίζουν και να βοηθούν τον συνάνθρωπο.
Το Δ.Σ. οι εκπαιδευόμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Κέντρου ευχαριστεί τις νηπιαγωγούς και τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Αιγίου για την καλοκαιρινή πνοή που έφεραν στο Κέντρο με την επίσκεψή τους καθώς επίσης και την εθελόντρια του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κα Σία Μεντζελοπούλου- Καλαμιώτη η οποία παρακινεί τα σχολεία να επισκεφθούν το Κέντρο και είναι πάντα παρούσα.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕΣΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com