Μετά από το την απάντηση του Δήμου Αιγιάλειας για το θέμα τον λαϊκών αγορών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας, έρχεται τώρα ο Σύλλογος και απαντάει στον Δήμο Αιγιαλείας.

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας θέλει να σας ενημερώσει πως το έγγραφο που δια χειρός μας έφτασε στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου στις 08/05/2017, με αρ. πρωτ. 5495/05-05-2017, και ζητούσαμε να ενημερωθούμε για τις άδειες της λαϊκής αγοράς, δεν απαντήθηκε επίσημα ουδέποτε.
Κατόπιν αρκετών οχλήσεών μας στο αρμόδιο γραφείο και με την απάντηση πως και αυτοί περιμένουν από άλλο γραφείο του Δήμου πληροφορίες σχετικά με το ερώτημα που σας είχαμε καταθέσει, καταφέραμε να πάρουμε ένα υποτιθέμενο αντίγραφο, ανυπόγραφο, στις 14/06/2017. Μέχρι και σήμερα το επίσημο απαντητικό έγγραφό σας δεν έχει φτάσει ταχυδρομικώς, όπως μας είπατε πως στάλθηκε.
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συνεχίζοντας μια ιστορία 100 και πλέον ετών, σας υπενθυμίζει πως ήταν, είναι και θα είναι ακριβόλογος και ακριβοδίκαιος στις διατυπώσεις του και θα παλεύει με όλα τα νόμιμα μέσα για την ανάδειξη προώθηση και επίλυση κάθε σοβαρού θέματος που αφορά την διαφύλαξη προαγωγή και ανάπτυξη των Εμπόρων της περιοχής μας.
Το θέμα του παραεμπορίου και της παραοικονομίας στην λαϊκή αγορά του Αιγίου, είναι υπαρκτό και σοβαρό. Σας καλούμε, για ακόμα μια φορά, να αφήσετε τις ανακοινώσεις, να λάβετε σοβαρά τα υπομνήματα που σας έχουμε καταθέσει κατά καιρούς και να προβείτε στους απαραίτητους ελέγχους που προβλέπονται από την πλευρά του Δήμου, για την τήρηση της νομιμότητας. Να είσαστε σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση στα 600 και πλέον (στεγασμένους Εμπόρους) μέλη μας καθώς και στα ταμεία του Δήμου μας!


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live

http://50.22.217.113:10216/live

radioaigialeia.com