Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή και υπό βροχή έγινε σήμερα το πρωί στην Πλατεία Αγ. Λαύρας η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου και της πλειοψηφίας των Σωματείων του, με αφορμή το 4ο υπό ψήφιση Μνημόνιο.

Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα. Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εθελοτυφλώντας για τις ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το 3o Μνημόνιο που υπέγραψε, τώρα φέρνει και το 4ο, μετά από μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, απειλώντας με ισοπέδωση την Κοινωνία και γκρεμίζοντας ταυτόχρονα ότι έχει απομείνει, από τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Φυσικά έγινε λόγος για το …περιβόητο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων, για το οποίο διαφώνησαν από κοινού όλοι οι φορείς του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.
Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Πάνος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας Λάμπης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Σωτήρης Κοίλιας, ενώ τοποθετήσεις έκαναν και εκπρόσωποι σωματείων.