Το γραφείο ACHAIA VALUES της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαϊας, συμμετείχε σε συναντήσεις με αγοραστές από τρίτες χώρες.

« Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Β2Β συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11/5 στην Αίγλη Ζαππείου την οργάνωση των οποίων είχε αναλάβει η Enterprise Greece.

Συγκεκριμένα, το Achaiavalues πραγματοποίησε 9 συναντήσεις με αγοραστές από : Κορέα (2) – Πολωνία (2) – Αίγυπτο (2) – ΗΑΕ – Σαουδική Αραβία & Ρουμανία , αποκλειστικά από τον χώρο των τροφίμων (είχαν εξαιρεθεί οίνοι & αλκοολούχα).

Μετά το σχετικό follow up του γραφείου με τους προαναφερόμενους αγοραστές , θα ακολουθήσει ενημέρωση των εταιριών για τις οποίες υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον. »

egiocity1_31vtm17gΕπιμελητήριο ΑχαΐαςΑΧΑΙΑ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΤο γραφείο ACHAIA VALUES της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαϊας, συμμετείχε σε συναντήσεις με αγοραστές από τρίτες χώρες. « Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Β2Β συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11/5 στην Αίγλη Ζαππείου την οργάνωση των οποίων είχε αναλάβει η Enterprise Greece. Συγκεκριμένα, το Achaiavalues πραγματοποίησε 9 συναντήσεις με αγοραστές από :...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας