TRIANTAFYLLOPOULOS BOYLHΕπιστολή με νόημα που… εκθέτει Θανάση Παναγόπουλο και Γιώργο Ντίνο που επέλεξαν να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για σήμερα Δευτέρα το απόγευμα παρότι είναι γνωστή η διεξαγωγή της ετήσιας εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Αχαϊας, αποκλείοντας έτσι τους συμβούλους που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ να παραστούν σε αυτή,απέστειλε προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα στις 7.30` το απόγευμα η ΝΟΔΕ Αχαϊας διοργανώνει στον «Αστέρα» της Πάτρας την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας και παράλληλα θα τιμηθούν οι εθελοντές που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογής και θα παραστεί ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. Ωστόσο οι αιρετοί της Αιγιάλειας που ανήκουν στο χώρο της Ν.Δ. δε θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν αφού θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην εκδήλωση ή την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος απέστειλε χθες επιστολή προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Μάκκα η οποία αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμε κ΄. πρόεδρε – αγαπητέ φίλε Γιάννη,

σε κάποιες ξεχωριστές στιγμές, όταν οι λεπτομέρειες μεγεθύνονται, αναδεικνύουν συμπεριφορές και προθέσεις άξιες μνείας και επιβράβευσης. Η τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές της παράταξης με την κοπή της πίτας μας, θα επέβαλλε σε όλα τα στελέχη -πόσο μάλλον στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- να δώσουν με σεβασμό το παρόν, τιμώντας τα μέλη του κόμματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών που ανέδειξε ακόμα πιο δυνατή και ενωμένη την παράταξή μας.

Για τους εκλεγμένους στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας η επιλογή της παρουσίας δυστυχώς απετράπη από την ακατανόητη απόφαση δημάρχου και προέδρου να ορίσουν αιφνιδίως την περ.Παρασκευή κατεπείγουσα, ελεγχόμενη ως προς το κατεπείγον, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρότι ήδη από ημερών είχε ανακοινωθεί η πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας με επίσημο προσκεκλημένο τον κ΄.Λευτέρη Αυγενάκη.

Να θεωρείτε την παρουσία μου σε κάθε εκδήλωσή μας για το καλό της παράταξης και της πατρίδας μας δεδομένη και με την παρούσα επιστολή θέλησα να εξηγήσω την απουσία μου λόγω της αδικαιολόγητης και κατακριτέας συμπεριφοράς ορισμού Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα με την κομματική μας εκδήλωση.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος
Επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις»
της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας»