Σήμερα εορτάστηκε με πρέπουσα λαμπρότητα και με πάνδημη συμμετοχή, το Ιερό Προσκύνημα και πολιούχου της πόλης του Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής “ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ”.Ιδιαίτερα τιμητική παρουσία ήταν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Εξοχότατου κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πολλών Ιεραρχών και αλλων επισήμων.
Τιμές απέδωσαν αγήματα του Ελληνικού Στρατού, ενώ την πομπή πλαισίωσαν οι Φιλαρμονικές Αιγίου, Ακράτας, Αιγείρας, Πυροσβεστικού Σώματος και Ελληνικής Αστυνομίας, όπως και σχολικά και προσκοπικά τμήματα.


aigialeiapressΕκκλησιαστικάΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣήμερα εορτάστηκε με πρέπουσα λαμπρότητα και με πάνδημη συμμετοχή, το Ιερό Προσκύνημα και πολιούχου της πόλης του Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής 'ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ'.Ιδιαίτερα τιμητική παρουσία ήταν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Εξοχότατου κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πολλών Ιεραρχών και αλλων επισήμων. Τιμές απέδωσαν...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας