15.7 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαράξεναΈνα φεστιβάλ για τη YOGA, στην Πάτρα!

Ένα φεστιβάλ για τη YOGA, στην Πάτρα!

Μέσα στο πνεύμα αισιοδοξίας της Άνοιξης και με στόχο τη γνωριμία και τη διάδοση των πλεονεκτημάτων της Yoga για την αυτοβελτίωσή μας, μια ομάδα φίλων και δασκάλων της Yoga διοργανώνουμε, για πρώτη φορά, το Yoga Spring Festival Patras στην Πάτρα.

Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα γίνει το Σάββατο, 29 Απριλίου, στον όμορφο πέτρινο πολυχώρο πολιτισμού του Δήμου Πατρέων της Αίγλης, στη Veso Mare (Ακτή Δυμαίων 17) και ώρες από τις 6 το απόγευμα ως τις 10.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, που υποστηρίζεται από τους Συλλόγους Yoga και Asthanga Yoga Ελλάδας θα παρουσιάσουμε διάφορα συστήματα yoga και στην συνέχεια θα έχουμε ζωντανή μουσική με τον μαιτρ των κρουστών Νίκο Φορλίδα και ακολούθως μικρό πάρτι με τον dj John Katapodi.
Για την παγκόσμια γνωστή και αγαπητή αυτή μέθοδο αυτοβελτίωσης θα μιλήσουν και θα κάνουν επίδειξη και διδασκαλία ασκήσεων οι δάσκαλοι Yoga Βάσια Κούγια, Χριστίνα Τσαούσογλου, Θεοδώρα Κονταρίνη, Φαίη Μίχαλου, Βάσω Γιαννακοπούλου και ο Σπύρος Καπνιάς Garudananda, με μεγάλη εμπειρία από την μακρά παραμονή του στην Ινδία. Επίσης ο δάσκαλος διαλογισμού Βασίλης Καραβασίλης.
Επίσης στον χώρο θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής των ζωγράφων της πόλης μας Ελευθερίας Αλεξανδράτου και Άννας Καπνιά.
H φιλανθρωπική συμβολή αυτών που θα πάρουν μέρος θα είναι με τη μορφή τροφίμων, που θα ϕέρνουν και θα παραδίδουν κατά την είσοδό τους. Όλα τα τρόφιμα θα δοθούν στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Πατρέων. Τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από χορηγούς.
Σας περιμένουμε, ή δυνατόν με το χαλάκι σας για να πάρετε ζωντανά μέρος και να χαρείτε την εμπειρία!
Τηλ. για πληροφορίες: 694 437 2221

https://www.facebook.com/yogapatras/

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular