Στο Διαδίκτυο έχει κάνει την εμφάνισή του το Windows 10 Creators Update, αλλά στους χρήστες συνιστάται να μην το κατεβάσουν.

Η διανομή του ISO για το Windows 10 Creators Update έχει τον κωδικό 15063, αλλά οι ειδικοί τονίζουν ότι καλό θα ήταν οι χρήστες να μην κατεβάσουν αυτή την έκδοση που βρίσκει κανείς online και να περιμένουν να ξεκινήσει η επίσημη διάθεση του από τα κανάλια της Microsoft, μέσα από τη συνιστώμενη διαδικασία αναβάθμισης. Αυτή η έκδοση του Windows 10 Creators Update είναι επισφαλής, σύμφωνα με τους ειδικούς και καλό θα ήταν να αποφεύγεται.

Τα ISO του Windows 10 Creators Update φαίνεται πως απευθύνονται προς δοκιμαστική χρήση και όχι για κάποιους υπολογιστές στους οποίους βασίζεται κανείς για την καθημερινή του εργασία. Η ίδια η Microsoft θα ανακοινώσει επισήμως, το πότε θα μπορούν οι χρήστες να κατεβάσουν τα απαραίτητα updates για να αποκτήσουν τη νεότερη εκδοχή των Windows 10, κάτι που εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει ιδιαίτερα.

Μερικές από τις ενδιαφέρουσες βελτιώσεις που φέρνει το Windows 10 Creators Update είναι τα 3D tools στην εφαρμογή ζωγραφικής, η δυνατότητα broadcasting του video gameplay, η υποστήριξη του Windows Mixed Reality Platform, όπως ονομάζεται πλέον το Windows Holographic, υποστήριξη ψηφιακών στυλό, καθώς και η δυνατότητα να ομαδοποιούνται οι εφαρμογές μέσα στο μενού της έναρξης.

pestaola.gr