Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου με θλίψη και οργή παρακολουθεί τα δημοσιεύματα και τις λασπολογίες σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος καλώς έκανε και δεν εξέδωσε καμία απόφαση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις και κατ’ επέκταση το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές όπως η μνημονιακή Κυβέρνηση τον έταξε να κάνει πετώντας του το μπαλάκι .
Οι έμποροι που κάποτε ζητούσαν από τον Αντιπεριφερειάρχη να μην υπογράψει ποτέ το Άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, είναι οι ίδιοι τώρα που ζητούν ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί που τάσσονταν υπέρ των εργαζομένων τώρα αυτοί τους καθαιρούν τα εργατικά τους δικαιώματα.
Ως Διοίκηση απαιτήσαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη να μην πάρει καμία απόφαση όχι για να υποστηρίξουμε τις πολυεθνικές αλλά γιατί τον χρησιμοποιεί η ίδια η Κυβέρνηση για να μην έρθει σε αντιπαράθεση σε πανελλαδικό επίπεδο με τους προασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων. ΕΜΑΣ που δε διστάζουμε να υψώσουμε παράστημα και να βροντοφωνάξουμε ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.
Ζητάμε από τους Εργαζόμενους να επιβραβεύουν όσους επιχειρηματίες και όσους Αιρετούς σέβονται τον κοινωνικό διάλογο και την Κυριακάτικη Αργία.
Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου υψώνει τοίχο σε όποιον προσπαθήσει στο απειροελάχιστο να θίξει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των καταναλωτών. Όποιος προσπαθήσει για το αντίθετο θα μας βρει απέναντι του.
Δεν διαπραγματευόμαστε την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η θέση μας είναι σαφής, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Νόμου για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις και «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ». Η Κυριακή είναι ημέρα ανάπαυσης και εκκλησιασμού.
Είναι λυπηρό κάποιοι να διαστρεβλώνουν τη θέση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                             ΚΑΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ