Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του, με πρωταγωνιστή τον Μολυβένιο Στρατιώτη. Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, μουσική, θέατρο και ξεκαρδιστικά δρώμενα ενθουσίασαν το κοινό, με αποκορύφωμα την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι, οπότε ο Άη-Βασίλης πρόσφερε τα δώρα του στους λιλιπούτειους επισκέπτες και ψάρεψε τα τυχερά βαρκάκια που κέρδισαν πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της Αιγιάλειας.
Μέχρι την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους όλη την ημέρα στο Πάρκο (ανοιχτό 10 π.μ. – 10 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο), να κάνουν face painting, να απολαύσουν κεράσματα από το Λιχουδόσπιτο και τον φούρνο της Συντεχνίας Αρτοποιών, να βγάλουν selfies και να τις αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να ψωνίσουν στα μαγαζάκια του Πάρκου.
Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, καιρού επιτρέποντος, ως εξής:

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
12:00 Κουκλοθέατρο με ζωντανή αφήγηση.
Υπάρχουν ιστορίες να πει κανείς, αφού τελείωσαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά; Κι όμως υπάρχουν και ζωντανεύουν με κούκλες κι ένα σεντούκι γεμάτο μυστικά, μπροστά στα παιδικά μάτια που τόσο πολύ θέλουν, όλα να μάθουν και να τα δουν. Αποχαιρετούμε το Δωδεκαήμερο μ’ ένα παραδοσιακό παραμύθι για τους Καλικάντζαρους και τα παθήματά τους! Τις κούκλες και τους ρόλους «ζωντανεύει» η Νηπιαγωγός Αθηνά Σκανδάμη.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ξωτικό του Πάρκου υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, κάνει παιχνίδια και αστεία μαζί με τα παιδιά και ψάχνουν να βρουν, μήπως κάποιο καλικατζαράκι έμεινε κρυμμένο στο Πάρκο.
Ώρα 12:30
Το Πάρκο των Χριστουγέννων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και το φλουρί της βασιλόπιτας χαρίζει σε έναν τυχερό ένα γούρι για να του θυμίζει τις όμορφες στιγμές του Πάρκου των Χριστουγέννων που σιγά- σιγά μας αποχαιρετά.
Ώρα 19:00
«ΜΩΒ» – Live:
Νεανικό Pop Συγκρότημα με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, με ρυθμούς και μελωδίες εορταστικές σε κλασικούς και μοντέρνους ρυθμούς με τους Βασίλη Σκανδάμη, Μαρία Κρούσκου και Κώστα Κιντή.