Πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία είναι το ακόλουθο περιστατικό που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια μητέρα από το Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, που προσπάθησε να γονιμοποιήσει την 17χρονη κόρη της η οποία δεν μπορούσε να κάνει παιδί, με ένα όργανο για τη γέμιση γαλοπούλας στο οποίο έβαλε το σπέρμα του συζύγου της και πατριού της κοπέλας!

Οπως είπε στην απολογία της στην αστυνομία, η 37χρονη γυναίκα, αφού έκανε σεξ με τον σύζυγό της, συνέλεξε το σπέρμα του σε ένα ειδικό όργανο και στη συνέχεια το έδωσε στο 17χρονο κορίτσι, προκειμένου να το εισάγει στη μήτρα της!

Ωστόσο, η 17χρονη, υποστήριξε ότι η μητέρα της την έστειλε να αγοράσει ένα όργανο εμφύτευσης από αυτά που γεμίζουν τις γαλοπούλες! Την επομένη της είπε: «Είσαι έτοιμη να γεννήσεις το παιδί μου;». Η 17χρονη δήλωσε ότι η μητέρα της, της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της και να καθίσει στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Το κορίτσι ρώτησε τι ήταν αυτό μέσα στον εμφυτευτή, αλλά η μητέρα της συνέχισε την εφαρμογή του σχεδίου της μέχρι το τέλος. Η 17χρονη κάλεσε τον εραστή της μητέρας της και τον ενημέρωσε για όλα και ο τελευταίος κάλεσε την αστυνομία.

Η 37χρονη «μητέρα» οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση. Δείγμα του DNA που ελήφθη από το 17χρονο κορίτσι, έδειξε ότι στο μείγμα υπήρχαν γεννητικά υλικά από τουλάχιστον τρία άτομα (!!!). Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, είπε ότι είδε τη μητέρα της να παίρνει δείγμα και από έναν ακόμη εμφυτευτή, δίχως να γνωρίζει τι είναι. Νόμιζε πως είναι το σπέρμα του πατριού της, αλλά η μητέρα της τής είπε ότι ήταν «τα αυγά της», εννοώντας προφανώς τα ωάριά της!