Με αμείωτη επισκεψιμότητα από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο. Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, οπότε και αναμένεται και μεγάλο κύμα επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 19:00 «Χριστουγεννιάτικη συναυλία». Ένα εορταστικό πρόγραμμα με κλασσικά, παραδοσιακά και σύγχρονα έργα που έχουν συνδεθεί με τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο καθώς και αποσπάσματα από οπερατικά έργα. Τραγουδούν οι λυρικοί καλλιτέχνες: Αλεξάνδρου Μαρία, Γερονίκου Λίνα, Καραγκούνη Αγγελική – Ζωή, Κατριβέση Μαρία, Δημακόπουλος Βασίλης. Στο πιάνο η Olena Fedko.
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 19:30 Ο Dj Γιάννης Τζόβολος, θα μας ξεσηκώσει με την γεμάτη ζωντάνια μουσική του!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 11:00 «Όταν οι νότες χορεύουν», με το Dj Νίκο Μανέτα, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, σε ρυθμούς που ανεβάζουν τη διάθεση.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
“Καραβάκια της νέας χρονιάς” Το Εργαστήρι των Ξωτικών, ετοιμάζει τα καραβάκια της νέας χρονιάς, για την ψαριά του Αϊ Βασίλη που θα διασκεδάσει και θα χαρίσει όμορφες στιγμές και καταπληκτικά δώρα στους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να βοηθήσετε!
Ώρα 11:30 “The Christmas melody” Live. Κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εξαίσιες παρουσίες της Jazz και Blues σκηνής, ερμηνευμένα από τριμελή ορχήστρα που αποτελείται από αρμόνιο, βιόλα και φωνή, μας προετοιμάζουν για τη έλευση του νέου χρόνου.
12:00 Ο Μολυβένιος Στρατιώτης και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές!
Ο Στρατιώτης και η Μπαλαρίνα του Πάρκου μας βάζουν στο χορό τους με τους ήχους των Χριστουγέννων, με παντομίμα και παιχνίδια με τα παιδιά. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο παραμύθι τους!
Ώρα 19:00 «Due Note» Live. Νεανικό Pop Συγκρότημα με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, με ρυθμούς και μελωδίες εορταστικές, κλασικές και μοντέρνες, με τους Στάθη Σταθόπουλο και Σωτήρη Δημητρακόπουλο.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Λιχουδόσπιτο υποδέχεται τη νέα χρονιά με τα γλυκές δημιουργίες του chef Σπύρου Ανέστη.
Οι Αρτοποιοί μας, με διάθεση πρωτοχρονιάτικη υποδέχονται τον κόσμο και δημιουργούν στο φούρνο του πάρκου λαχταριστές λιχουδιές, μέσα σε σύννεφα ζάχαρης και κανέλας.
Ώρα 11:00 “STAGE MAGIC SHOW”. Ταχυδακτυλουργικά νούμερα με φωτιές, μαντήλια, σχοινιά, εφημερίδες, αποδράσεις, αιωρήσεις, εξαφανίσεις και εμφανίσεις αντικειμένων, διασκεδάζουν το κοινό με έναν μοναδικό, ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο.
Ώρα 12:00 “Tα δώρα του Αϊ Βασίλη”. Ο Αϊ Βασίλης από το χιονισμένο σπιτάκι του, υποδέχεται τα παιδιά με σάκους γεμάτους παιχνίδια και μοιράζει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, σκορπώντας χαμόγελα και φωνές ενθουσιασμού σε όλο το πάρκο.
**Σε περίπτωση βροχής ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα του στο Εργαστήρι των Ξωτικών στον Πύργο των Ψηλών Αλωνίων.

Ώρα 12:30 “H τυχερή Ψαριά του Αϊ Βασίλη”. Ο Αϊ Βασίλης, για άλλη μια χρονιά ψαρεύει στη λίμνη του πάρκου με τους μικρούς του φίλους και τα καραβάκια που πιάνουν, κερδίζουν υπέροχα δώρα χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους.
Ώρα 18:00 Μπαλονοκατασκευές στο Νεραιδόσπιτο. Ελάτε να φτιάξουμε μπαλόνια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!!
Ώρα 19:30 Ο DJ Γιάννης Τζόβολος σε Live εμφάνιση, υποδέχεται τη Νέα Χρονιά, με μουσικά ακούσματα που απογειώνουν το κέφι και παρασύρουν τον κόσμο σε τραγούδι και χορό!

Υπενθυμίζεται πως καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, 6.00 με 9.00 το βράδυ, θα λειτουργεί στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου η έκθεση φωτογραφίας «Day and Night» του Ανδρέα Μεσσήνη.
Το Πάρκο θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για όλες τις δραστηριότητες. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.parkoxristougennon.gr και καθημερινή ενημέρωση με πληροφορίες και εικόνες, παρέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).