cinema-squirrelΜε δύο ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών για τον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων». Ειδικότερα, από Πέμπτη 1 έως Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, θα προβάλλονται, στην απογευματινή προβολή 6.00-7.30 η παιδική ταινία «Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών» και στις βραδινές προβολές 7.30-9.45 και 9.45-12.00 η περιπέτεια «Σύμμαχοι».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

6.00-7.30 «Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών» (Get Squirrely)

Ο Φράνκι, ένας σκίουρος με νομαδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μια εταιρεία κλέβει τους καρπούς με μοχθηρούς σκοπούς και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ο καλός του φίλος Κόντι, θα του υπενθυμίσει πως αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.
Σκηνοθεσία: Ρος Βένοκουρ
Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

7.30-9.45 και 9.45-12.00 «Σύμμαχοι» (Allied)
Οι κατάσκοποι των συμμάχων Μαξ Βέϊταν και Μαριάν Μποσεζούρ γνωρίζονται στο γερμανοκρατούμενο Μαρόκο του 1942, όπου αναλαμβάνουν μια πολύ επικίνδυνη αποστολή. Οι δυο τους θα μπορέσουν να πλησιάσουν τον Ναζί πρέσβη και θα επιχειρήσουν να τον δολοφονήσουν. Η μυστική αποστολή για να πετύχει, πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά και να μην υποψιαστεί κάποιος πως το υπέροχο αυτό ζευγάρι απλώς υποδύεται το τρελά ερωτευμένο αντρόγυνο.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζέμεκις
Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζάρεντ Χάρις, Λίζι Καπλαν.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Η Πρόεδρος
Μαρία Τσουκαλά cinema-allied