Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, η ετήσια πολιτιστική έκδοση «Επίλογος», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρουσίασε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον επετειακό της τόμο «Επίλογος 2016», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και πλήθους εκπροσώπων του Πολιτισμού, της Τέχνης και των Γραμμάτων.

Στην επετειακή αυτή έκδοση, όπου καταγράφονται όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του χρόνου σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού της χώρας, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, παρουσιάζουν σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα στον τομέα της εξωστρέφειας και του πολιτισμού στην Αιγιάλεια και πια αποτελούν τα μελλοντικά σχέδια για την ανάδειξη του Δήμου Αιγιαλείας σε ισχυρό πόλο με ταυτότητα και αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν: Ο «Σύλλογος Φίλων της Μουσικής», που εμπνεύσθηκε και εργάσθηκε για τη δημιουργία του Μεγάρου Μουσικής, ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος για την προσφορά του στην ελληνική μουσική και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άλλη μια σημαντική καταχώρηση για τις προσπάθειες εξωστρέφειας, ανάπτυξης και ευδιάκριτης Πολιτιστικής ταυτότητας του δήμου μας, είναι γεγονός και εναπόκειται στις προσπάθειες όλων μας για πολύ περισσότερα.»