ntora-aigioΜε αναφορές σε θέματα της περιοχής η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Αίγιο. Μίλησε για το Νοσοκομείο του Αιγίου και την αναγκαιότητα αναβάθμισής του, αφού ήταν ενημερωμένη για τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει μετά την πρόταση του διοικητή του Πανεπιστημιακού του Ρίου για «συγχώνευση». Άλλωστε όπως είπε ιδίως για το Νοσοκομείο έχει άποψη όπως και γενικότερα για τα θέματα του Αιγίου που γνώρισε και αγάπησε όπως είπε, μέσα από τον αείμνηστο Γιάννη Βασιλειάδη.
Η επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στην περιοχή ξεκίνησε με τα εγκαίνια και τον αγιασμό στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ στην Μητροπόλεως, ακολούθησε σύσκεψη με στελέχη της ΝΟΔΕ και της Τοπικής και η κεντρική της ομιλία στην αίθουσα της Φιλαρμονικής που είχε κατακλυστεί από κομματικά στελέχη και απλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που υποδέχθηκαν την Ντόρα με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Μπακογιάννη στα άξια στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης και τη δουλειά που κάνουν ενώ μίλησε για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της αυριανής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που «πολλοί τον κατηγορούν γιατί είναι… τεχνοκράτης, όμως εάν δεν γνωρίζεις πολύ καλά τους αριθμούς σου, δεν μπορείς να διαχειριστείς την οικονομία της χώρας» όπως μεταξύ άλλων ανέφερε.
Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της για την υπερφορολόγηση που εφαρμόζουν ως τακτική, αλλά και γενικότερα την πολιτική που αποκλείει κάθε ελπίδα ανάπτυξης και έλξης επενδύσεων.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην εξωτερική πολιτική χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα ενώ ανέπτυξε το πρόγραμμα δράσης της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ.ntora-aigio-2ntora-aigio-1ntora-aigio-3