ND topiki outΟ Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τα εγκαίνια των νέων γραφείων μας την περασμένη Τετάρτη 9/11, όσο και την πολιτική ομιλία της κας Ντόρας Μπακογιάννη στην αίθουσα της Φιλαρμονικής.
Η αθρόα παρουσία σας απέδειξε ότι βρισκόμαστε σ΄ ένα νέο δρόμο συσπείρωσης, ενότητας, αγώνων και επιτυχιών για την Αιγιάλεια, την Αχαϊα, την Ελλάδα.
Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιερείς μας που τέλεσαν τα εγκαίνια των γραφείων μας, την επίσημη προσκεκλημένη μας κα Ντόρα Μπακογιάννη για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε, τους συνεργάτες της κας Μπακογιάννη για την αποφασιστική τους συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστίες προς το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη και το Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματός μας κ. Βασίλη Σπανάκη, τόσο για τους χαιρετισμούς τους, όσο και για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Επίσης, ευχαριστούμε την Πρόεδρο και τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Οργάνωσης, τη ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας της Ν.Δ., το Βουλευτή και τους Πολιτευτές του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα συνδικαλιστικά μας στελέχη, τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλες και όλους που με την παρουσία τους απέδειξαν ότι η Ν.Δ. αποτελεί τη μοναδική λύση διεξόδου της χώρας από το σημερινό τέλμα.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στη διοίκηση της Φιλαρμονικής Αιγίου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, στα ΜΜΕ της Αιγιάλειας και του Νομού Αχαϊας για την προβολή της εκδήλωσης, τόσο πριν τη διεξαγωγή της, όσο και μετά απ΄ αυτήν.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας συνεχίζει τη δραστηριότητά της σε όλα τα επίπεδα και ήδη προγραμματίζει τις επόμενες δράσεις της. Η Τοπική μας Οργάνωση φιλοδοξούμε να αποτελέσει τη βάση και με σταθερά βήματα το κατοχυρώνουμε όλων των εξελίξεων του κόμματός μας σε επίπεδο Αιγιάλειας, αλλά και στο Νομό Αχαϊας στο μέτρο και στο βαθμό που το καταστατικό της Ν.Δ. ορίζει.

Μητροπόλεως 49 – ΑΙΓΙΟ ΤΛΦ.:2691302520 email: [email protected]