gefyra-stefanopoulosΜε αφορμή την εκδημία του Κωστή Στεφανόπουλου, πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Μας θλίβει -ως ανθρώπους της Γέφυρας- η απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος ήταν σταθερά πλάι και ανάμεσά μας, από την ημέρα που τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου. Έκτοτε συνηθίσαμε την τακτική παρουσία του στο εργοτάξιό μας, τον καμαρώναμε στα ποδηλατικά του περάσματα από το κατάστρωμά του Έργου που αντίκριζε από το σπίτι του στο Ρίο, αλλά και στην ιδρυτική συγκέντρωση της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», της οποίας είχε ευγενώς αποδεχθεί την προεδρία.

Όσο όμως και αν μας θλίβει η απώλεια, αποτελεί για εμάς τιμή και μας δίνει χαρά το γεγονός ότι ένας κυριολεκτικά «άξιος της πατρίδος» και της περιοχής που τον γέννησε, θεωρούσε το προϊόν του κόπου μας ένα «μεγάλο έργο, αποτέλεσμα εθνικής προσπαθείας, όπως αποτελέσματα εθνικής προσπαθείας είναι πάντα τα έργα εθνικής αναγεννήσεως και εθνικής αναπτύξεως».

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μελετά και θα ανακοινώσει στο εγγύς χρονικό διάστημα, πρωτοβουλίες της για την απόδοση τιμής στο όνομα, τον βίο και την πολιτεία του ανδρός που την τίμησε με τη φιλία και την εκτίμησή του.

Στεφάνι θα κατατεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος στον Άγιο Δημήτριο Ψυχικού, ενώ αντιπροσωπεία της διεύθυνσης της εταιρείας θα παρευρεθεί στην ταφή στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.