epimelitirio newΤο Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων όλων των νομών της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) και τη στήριξη, του Enterprise Greece, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης, και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής, του Πελοποννησιακού τουριστικού προϊόντος, αλλά θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Ενημερώνουμε επίσης ότι θα υπάρχουν σημαντικές Β2Β συναντήσεις κατά τη διάρκεια της εν λόγω έκθεσης.

Αναφέρονται ενδεικτικά κάποια από τα παράλληλα δρώμενα των ημερών

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο για τους εκθέτες σχετικά με την προώθηση των πωλήσεων από την ελληνική εταιρεία διοίκησης επιχειρήσεων.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 19:00 «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19:00 Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», κτίριο ΓΕΑ, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Γαστρονομικό φεστιβάλ Πελοποννησιακών γεύσεων. Ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου Οι Πελοποννησιακές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με περίπου 20 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές B2B συναντήσεις και επισκέψεις σε επιχειρήσεις.Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21.00 «ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ» Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτίθεται να στηρίξει τα μέλη του τα οποία θα συμμετάσχουν στην έκθεση.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την κα Νόρα Νικολοπούλου Προϊσταμένη Τμήματος Τεκμηρίωσης – Ενημέρωσης & Δημ. Σχέσεων, Επιμελητήριο Αχαΐας στο τηλ. 2610 277 779 (εσωτ.11) ή στο email: [email protected].
Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.peloponnisosexpo.gr Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Οκτωβρίου 2016!