egrafes-xoreftiko-ergastiriΈναρξη εγγραφών και φθινοπωρινών δράσεων για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, μετά τις ιδιαίτερα επιτυχείς εκδηλώσεις του καλοκαιριού (παραστάσεις, συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού και πολιτιστικές εκδηλώσεις, γλέντι κ.ά.).
Οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά, αρχίζοντας από τη Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη, θα γίνονται κάθε μέρα, 700-900 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου, Ανδρέου Λόντου 49 (τηλ. 2691020041) και αφορούν τόσο σε νέους χορευτές-τριες όσο και σε αυτούς που παρακολουθούσαν μαθήματα χορού τις προηγούμενες χρονιές. Και τη φετινή χρονιά, στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, κατανεμημένα σε όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα ως και Σάββατο και σε αυτά θα διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής -ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό- Μαρία Ζουροπούλου, Γιώργος Σιακκής και Ασημάκης Τσουρέκης. Τα μαθήματα χορού, για όλα τμήματα, θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο, σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού, ετοιμάζει τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με ποικίλες δράσεις (μουσικοχορευτικές παραστάσεις, χορευτικές εκδρομές, αναβίωση – συμμετοχή και παρακολούθηση εθίμων και δρώμενων, συνεργασίες με συλλόγους και φορείς του παραδοσιακού πολιτισμού και χορού, οργάνωση γλεντιών κ.ά.), κάνοντας πράξη τη συνεχή δραστηριότητα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.