vouli_filladia6-600x306δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν από τα θεωρεία της Βουλής φειγ-βολ προκαλώντας σάλο.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα που αφορούσαν της πρώτης αξιολόγησης, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος ανέβηκαν στα θεωρεία της Βουλής και την ώρα που ήταν στο βήμα ο Χρήστος Μαντάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε το κείμενο που αναγράφεται στα χαρτάκια που πέταξαν.
feig_vola-450x600

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα ενώ οι δύο πρώην βουλευτές απομακρύνθηκαν από τα θεωρεία και οδηγήθηκαν στο γραφείο του Προέδρου!

Το πρωτότυπο κείμενο του νομπελίστα λογοτεχνίας Ζοζέ Σαραμάγκου που αναφέρεται το φυλλάδιο είναι το εξής:

«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.»

Ζοζέ Σαραμάγκου (Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998)

 

crashonline.gr