erga pde kalavryta 1Αυτοψία στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους του Δήμου Καλαβρύτων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Πρόκειται για εργολαβίες, ύψους πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ που αφορούν έργα συντήρησης οδοστρώματος, αποκαταστάσεις, άρση επικινδυνότητας λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων, διαγραμμίσεις, σήμανση κ.α. σε όλο το δίκτυο των Καλαβρύτων και ειδικότερα στα τμήματα Πούντα – Καλάβρυτα, Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα και στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο.
«Η ασφαλής διέλευση και μετακίνηση των συμπολιτών μας στα ορεινά της Αχαΐας είναι μείζονος σημασίας για εμάς. Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσπαθούμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, διεκδικώντας παράλληλα περισσότερους πόρους για να συντηρήσουμε ακόμα μεγαλύτερο τμήμα των οδικών αρτηριών» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Να σημειωθεί πως σήμερα ανακοινώθηκε και η διακήρυξη της δημοπρασίας ενός ακόμα έργου «Συντηρήσεις, αποκαταστάσεις στις επαρχιακές οδούς Δήμου Καλαβρύτων 2016» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
erga pde kalavryta