drasi emporon emporikosΜε συμμετοχή και ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνάντηση – σύσκεψη της παράταξης ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, την Δευτέρα 11-Ιουλίου.
Ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ Κος Φάνης Χριστοδουλόπουλος, συγκάλεσε τη σύσκεψη – ενημέρωση και ήταν ο βασικός εισηγητής. Αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου τον τελευταίο μήνα που ανέλαβε η νέα διοίκηση. Εξήγησε στους παρευρισκόμενους την κακή οικονομική κατάσταση που βρήκε στο σύλλογο, αλλά και την πρόθεση που έχει το νέο Δ.Σ., να βγει ο σύλλογος από την εσωστρέφεια, να ανταπεξέλθει οικονομικά, να αγωνιστεί για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα των εμπόρων.
Ακολούθησε συζήτηση, όπου φάνηκε η πρόθεση όλων να συμμετέχουν στις επιτροπές γνώμης και έργου που θα συσταθούν, ώστε να προσφέρει ότι μπορεί ο καθένας στην προσπάθεια αναστήλωσης του συλλόγου μας, και στην προσπάθεια επίλυσης με αγώνες των σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, και το βασικό συμπέρασμα είναι ότι η αγορά ζητά Δράσεις, Λύσεις Κινητικότητα και Αγώνες, ώστε να δυναμώσει η ελπίδα για καλύτερες μέρες.
Τέλος, ο επικεφαλής κάλεσε σε συστράτευση όλους, γιατί τα ζητήματα τρέχουν και είναι σοβαρότατα, και ανακοίνωσε ότι η πόρτες του συλλόγου είναι ανοικτές για όποιο μέλος μας θέλει να συμμετέχει στις δράσεις του Εμπορικού συλλόγου, με τη συμμετοχή του, τις προτάσεις του και την φυσική του παρουσία.

ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ