13.5 C
Aigio
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΚοινωνίαΑποχαιρετιστήριο πάρτι για το ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Αποχαιρετιστήριο πάρτι για το ΕΚΑΜΕ Αιγίου

ekame_lixiΤην Παρασκευή 22 Ιουλίου έγινε το αποχαιρετιστήριο πάρτι των εκπαιδευομένων του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ για το καλοκαίρι στο «Περιγιάλι» της οικογένειας Σκούτα στα Διγελιώτικα. Η οικογένεια Σκούτα προσέφερε το δείπνο σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές τους και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως.
Ο κ. Παναγιώτης Καρακάσης έφερε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και έπαιξε μουσική που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους, η σχολή χορού «Dance Academy» ήταν σύσσωμη παρούσα και χόρεψε Zumba και Latin χορούς μαζί με τα παιδιά ,η οικογένεια Βασίλη Ξυνού προσέφερε τα γλυκά και η «Gelateria Δημητρίου» έκανε μεγάλη έκπτωση στα πεντανόστιμα παγωτά της.
Το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Κέντρου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή γιορτή στην οποία διασκέδασαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, με την ψυχή τους. Εύχονται δε Καλό Καλοκαίρι και ενημερώνουν ότι στο Κέντρο (Τέρμα Μητροπόλεως) θα υπάρχει πάντα κάποιος όλες τις εργάσιμες μέρες τα πρωινά για να εξυπηρετεί το κοινό.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular