giatrosΠραγματικά εξαιρετική ήταν η συμμετοχή του ΚΥ-ΑΟΜ Καλαβρύτων, στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο 4-7 Μαίου 2016 με παρουσία άνω των 600 εγεγραμμένων Συνέδρων και πληθώρας εκπροσώπων-συνοδών-επισήμων και πολιτών.
Η ετήσια αυτή Επιστημονική Εκδήλωση, αποτελεί την μεγαλύτερη Διοργάνωση της Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και κάθε χρόνο (όπως και φέτος), δικαίως αποσπά λίαν επαινετικά σχόλια, από όλους τους επαγγελματίες υγείας (και όχι μόνον).
Παρουσιάστηκαν Στρογγυλές Τράπεζες-Εισηγήσεις-Διαλέξεις-Νεότερες Εξελίξεις ιδίως στην Ιατρική, καθώς και Κλινικά Φροντιστήρια σε διάφορα κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

Επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, Ιδιώτες-Πανεπιστημιακοί-ΕΣΥτες, παρουσίασαν 76 Προφορικές
και 36 Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Γιατροί του ΚΥ-ΑΟΜ Καλαβρύτων, συμμετείχαν σε αρκετές Επιστημονικές Εργασίες, που παρουσίασαν οι Χριστίνα Παγκάκη και Νικόλαος Ραζής. Οι Εργασίες αυτές, απέσπασαν, μετά από βαθμολόγηση της Επιτροπής Κρίσης, τρία (3) Βραβεία: το 2ο και 3ο των Προφορικών Ανακοινώσεων όλου του Συνεδρίου και το μοναδικό (Πανελλαδικά) στις Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία και προβολή, που αντανακλά το γενικότερο επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών
υγείας στα Μαρτυρικά Καλαβρυτα.

28 synedrio elegeia